Nog meer exposities in MeierijstadDe weg voor de vrede

Schijndelse beeldenroute wordt onderdeel van de internationale weg voor de vrede.
Zaterdag 13 april wordt bij de opening van de tentoonstelling in KEG EXPO : DE WEG VOOR DE VREDE , de Schijndelse beeldenroute officieel een onderdeel van de Europese Strasse der Skulpturen / Strasse des Friedens.

Wethouder Kunst en Cultuur Menno Rozendaal van Meierijstad, ondertekent samen met Cornelieke Lagerwaard, voorzitter van de Verein Strasse des Friedens, de intentieverklaring waardoor Meierijstad zich committeert aan de doelstellingen van dit kunst en vredes- initiatief. Meer dan 100 beelden worden daardoor toegevoegd aan deze internationale beeldenroute die dwars door Europa loopt.

Over de tentoonstelling Weg voor de Vrede
Kunst is een internationale taal die geen woorden nodig heeft. Kunst kent geen grenzen en maakt geen onderscheid tussen mensen en is voor iedereen toegankelijk. Vanuit dit gegeven is de Strasse des Friedens : de weg voor de vrede , ontstaan. Het is een beeldenroute dwars door Europa, als blijvend monument tegen oorlog en geweld. De weg voor de vrede is een kunstproject met meer dan 500 beelden in Duitsland, Luxemburg, België, Frankrijk, Nederland, Oekraïne, Polen en Rusland.
Door een aaneengeschakelde “ketting” van sculpturen dwars door Europa te realiseren en uit te breiden, wil het project, met de kracht van de kunst ,een teken zetten voor een vreedzame verbintenis tussen alle Europese landen.
De weg voor de vrede is een bijzondere tentoonstelling die een beeld geeft van de intenties , de geschiedenis en de aanblik van de Europese beeldenroute: “Strasse des Friedens”.

Curator van deze tentoonstelling is Cornelieke Lagerwaard, bestuursvoorzitter van Verein Strasse des Friedens ,
samen met kunstenaars Henk Wijnen en Wim van Sijl.
In de expositieruimte zal naast de uitleg over deze internationale beeldenroute , ook werk te zien zijn van deelnemende kunstenaars.

Tentoonstelling : de weg voor de vrede
KEG EXPO in cultureel centrum Spectrum
Steeg 9 5482WN Schijndel
13 april tot en met 24 mei 2024
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00- 20.00
"Pioneer Spirit"

Vanaf maandag 26 februari exposeert de Bredaase kunstenares Yvon Né in de KEG EXPO in Schijndel. De tentoonstelling Pioneer Spirit, met expressieve kleurrijke schilderijen en tekeningen, wordt op zaterdag 2 maart feestelijk geopend en is te zien tot en met 5 april.


Naast haar schilderijen, tekeningen en monumentaal projecten, publiceerde ze ook vele poëziebundels en een roman. Haar dichtregels sieren vele gevels en bruggen in Breda en daarbuiten. Ook bij de Schijndelse Schaapskooi tref je een gedicht aan van Yvon Né.

“De ‘Werkelijkheid’ werkt en is vol werkingen. Ze ontvouwt zich onafgebroken in een verbijsterende veelvormigheid. Een mysterie. Ze is een ruimte vol energieën op doorreis. Ervaringen, gevoelens, gedachten, herinneringen – alles is energie. Deze complexiteit van krachten lééft, danst, is altijd in transitie. De ogenschijnlijke ‘wirwar’ toont hechte samenhang, lijkt te wijzen op een intelligente en spirituele dimensie aan de basis. Ik nodig mensen uit om gevoelig te worden voor de bezielde en bezielende expressie van de Werkelijkheid en onze rol en verantwoordelijkheid daarin te overdenken. Dit ‘geheel’ is ‘heilig’ en eenmalig; een onvervangbare uitgebreidheid.”

Het werk van Yvonne Né is te zien van 26 februari tot en met 5 april van 10.00 tot 20.00 uur van maandag tot en met vrijdag in de KEG EXPO. De expositie is gratis te bezoeken op de eerste etage van het cultureel centrum het Spectrum Steeg 9 in Schijndel. Lift aanwezig.

www.kegschijndel.nl
www.yne.nlSporen aan de Langstraat

Op 16 december wordt de tentoonstelling " Sporen aan de Langstraat "geopend. De expositie met werk van de Schijndelse kunstenaar Jo Santegoeds is te zien tot en met 17 februari in KEG EXPO in het cultureel centrum het Spectrum in Schijndel.

‘Sporen aan de Langstraat’ is een kleine terugblik op het oeuvre bij het naderen van de 75ste verjaardag van Jo Santegoeds.

De plek aan de Langstraat in het buitengebied van Schijndel was en is , een belangrijke bron van inspiratie waar Jo Santegoeds vanaf zijn geboorte tot op heden woont. Met schilderijen, tekeningen en foto’s is de natuur uitgangspunt in zijn vroege werken met totale afwezigheid van de mens. In zijn latere werken met o.a. collages is soms ook de mens aanwezig. In deze expositie is ook een filmbijdrage van Anne-Marie van den Thillart opgenomen evenals een gedicht van Jan Sikon.

Bij deze expositie wordt een uitgave van TEKEN uitgegeven over het werk van de kunstenaar.

KEG EXPO bevindt zich op de eerste etage van het Spectrum Steeg 9 in Schijndel en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20.00. Tijdens de Kerstdagen en met Nieuwjaar gesloten. zie website spectrumIN BETWEEN 2

Vanaf maandag 30 oktober is in de KEG EXPO in Schijndel de tentoonstelling : In Between 2, te zien van Lea Adriaans , haar vrienden en collega’s.
Deze bijzondere tentoonstelling is het vervolg op een expositie afgelopen juni in Vught met werk van Lea en 20 anderen, geïnspireerd op het werk van haar vader Sjaak Adriaans.
Nu zijn de sporen, het werk van Lea zélf, het uitgangspunt van deze unieke expo. De officiële opening op zaterdag 4 november 16.00 uur, wordt opgeluisterd door een muzikale noot van het duo Ton & Tonnie. De expositie is te zien tot en met 8 december.

Lea Adriaans over In Between 2:
“Iets zo persoonlijk maken dat het universeel wordt, is en was altijd de ondertitel van mijn werk.

Ik heb geleerd niet van de grote onderwerpen uit te gaan zoals ziekte, dood, geboorte.  Ik zoom in op de kleine wereld van de dingen die dichtbij zijn. In die wereld die bekend en vanzelfsprekend oogt, zoek ik de verbeelding en verwondering. Het kan bijvoorbeeld gaan over dat ene kopje dat nog op tafel is achter­gebleven; als daar bijvoorbeeld een stukje van af is, is dat belangrijk. Juist de scherpe kant van dat stukje kan raken, of het bloemetje dat nog net zichtbaar is achter het oortje. Dat geef ik de hoofdrol, daar zit de emotie. Het leven is maken, delen en doorgeven.”

  De expositie In Between 2, is gratis te bezoeken in de KEG EXPO in cc. ’t Spectrum in Schijndel Steeg 9 van 30 oktober tot en met 8 december van maandag tot en met vrijdag van 10.00-20.00 uur

 


AUDITE

Vanaf zaterdag 9 september tot en met 20 oktober is de Expositie ‘AUDITE’ van Ad van Aart te zien in de KEG Expo in Schijndel. Ad van Aart is beeldend kunstenaar en geluidskunstenaar. Bij kringloopwinkels e.d. verzamelt hij de meest uiteenlopende materialen die hem inspireren tot ruimtelijke objecten en installaties. Hij is een veelzijdig kunstenaar die naast het ruimtelijk werk ook tekeningen en borduurwerk maakt.

De afgelopen jaren is ‘geluid’ een extra dimensie in zijn werk geworden. Aanvankelijk ontstonden er kleine mechanisch aangedreven geluidsobjecten.
Op een gegeven moment kreeg Ad een aantal orgelpijpen tot zijn beschikking waarmee hij grotere sculpturen ging bouwen. Dit resulteerde in een hele serie klanksculpturen met orgelpijpen en blazende stofzuigers.
Een groot deel van het werk is zo gemaakt dat het publiek de werken zelf kan bedienen of bespelen.
Met deze serie geluidsobjecten, aangevuld met andere creaties als bv. drummachines of automatisch klokkenspel, maakt Ad van Aart interactieve exposities.
Voor hem zijn het nog altijd beeldhouwwerken waar geluid een extra dimensie in is geworden.
Met de geluidsobjecten maakt Ad ook klankcomposities waarmee hij optreedt in kunstencentra, op festivals en tijdens zijn eigen exposities.

De expositieruimte van KEG wordt door Ad van Aart omgetoverd tot een belevingsruimte waar je geluidskunst kunt zien en horen. Hij installeert er een aantal geluidsobjecten met orgelpijpen en stofzuigers.
De bezoeker mag de geluidsobjecten zelf bedienen om zo de geluiden te laten klinken en deze te ondergaan.
In de gangen bij de expositieruimte toont Ad tekeningen en borduurwerken. De expositie wordt op 9 september om 16.00 uur geopend door Ad van Aart met een klankperformance.

De KEG EXPO bevindt zich in het Cultureel Centrum ’t Spectrum in Schijndel en is gratis te bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur.


KEG Expo Ad van Aart from Omroep Meierij on Vimeo.

Tussentijd

Zaterdag 8 juli wordt in de KEG EXPO de tentoonstelling “Tussentijd” met het werk van Marieta Reijerkerk geopend .
Deze expositie is te zien tot en met 1 september tijdens de openingsuren van cc. ’t Spectrum in Schijndel.

"Ik vind mijn inspiratie tijdens mijn reizen, in de sporen van het verleden die in een ruwe en originele staat zijn achtergelaten. De geschiedenis die gelezen kan worden in vondsten van oude scheepswrakken op een strand in China of activiteiten van nomaden in India. Ik noem ze 'archeologische observaties' en het resulterende werk is een verstild residu. Mijn impressie van de observaties wil ik doorgeven aan de rest van de wereld.

Met foto’s leg ik de geschiedenis vast om deze later in het atelier als inspiratiebron te gebruiken voor het uiteindelijke werk. Naast foto’s gebruik ik diverse media zoals metaal, hout, koper, vilt collagetekeningen, grafische prints. Door verschillende technieken naast elkaar te gebruiken, lijkt de context te verschuiven en wordt het kunstwerk meer op zichzelf staand. Composities lijken soms al heel lang in die hoedanigheid door het leven te gaan ".

Van 8 juli tot en met 1 september
Keg Expo
Steeg 9 Schijndel
Openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20.00
Tijdens de schoolvakantie aangepaste tijden.


KEG Expo met werk van Marieta Reijerkerk from Omroep Meierij on Vimeo.

Buitenkant krijgt van binnenkant

Op zaterdag 13 mei om 16.00 uur , wordt de tentoonstelling “Buitenkant krijgt van binnenkant”, in de KEG EXPO in Schijndel geopend.
Deze expositie met werk van Cindy van Woudenberg en Brigitte Picavet , is te zien tot en met 23 juni.

Al enkele jaren volgen kunstenaars: Cindy van Woudenberg (Eindhoven) en Brigitte Picavet (Oss) elkaars werk en ontwikkeling. Hun op het eerste oog verschillende werk , blijkt verrassend verwant.

Sinds 2021 bezoeken ze regelmatig elkaars atelier om samen hun werk en de gedachten erachter te bespreken. De expositie Buitenkant krijgt van Binnenkant en de publicatie hierbij, zijn het resultaat van deze ontmoetingen.
Het werk van Cindy van Woudenberg bestaat voornamelijk uit tekeningen : mixed media op papier en grote installaties. De bron van het werk is het onderzoek naar de verschillen en de overeenkomsten tussen onze innerlijke wereld en het lichaam waarin we zitten en waarmee we communiceren.
In het werk van Brigitte Picavet spelen onleesbaar gemaakte boeken de hoofdrol. Ze knipt en plakt pagina voor pagina tot een compacte vorm. Na bewerkingen zoals snijden, zagen en polijsten, wordt de vorm met was verzegeld. De boeken worden onleesbaar maar zijn objecten geworden met een inhoud, die op een andere manier van zich doet spreken.

De tentoonstelling is te zien in de KEG EXPO.
CC ‘t Spectrum Steeg 9 in Schijndel.
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 10.00- 20.00
Another Story

Een expositie met een verhaal!
Van 1 april tot en met 5 mei kan je verdwalen in verhalen bij de KEG EXPO in Schijndel. Another Story is het bijzondere vervolg op de expositie “Storyline” die afgelopen jaar te zien was bij Kunstruimte de Melkfabriek in Den Bosch. De opening is op zaterdag 1 april om 16.00 in de KEG EXPO in het CC. ’t Spectrum in Schijndel.

Kunstenaars Nantsje Vonk,  ML Wasiela, Maartje van der Kruijs en Lisetteh, kennen elkaar van het grafisch atelier in Den Bosch. Na de eerste succesvolle expo bestaat deze tentoonstelling naast het grafisch werk , uit een diversiteit aan schilderijen, tekeningen, objecten en installaties die stuk voor stuk, op hun eigen manier, als een verhaal te lezen zijn. Uitbundige kleuren, subtiele lijnen en donkere randjes, ieder werk een andere wereld.

Het werk van Nantsje Vonk-Rienstra is intens verbonden met de natuur en het steeds veranderende landschap. De kleurrijke zeefdrukken zijn hier de vertalingen van. Lisetteh is een kunstenaar die over de grenzen van de materie heen rijkt en zowel 2D als 3D werk maakt. Haar werk laat een soms komische absurde wereld zien, soms ook macaber.

Maartje van der Kruijs is een echte tekenaar, In haar werk gebruikt ze meerdere grafische technieken. Dat vertaalt zich in veel miniaturen maar ook in groter werk.
Het sferische werk van ML. Wasiela is krachtig maar ook schilderachtig. In haar etsen, litho’s en schilderijen legt ze vaak de menselijke invloed op de natuur, habitat en mythes vast.

Another Story 1 april tot en met 5 mei 2023

Opening: zaterdag 1 april om 16.00
KEG EXPO, Steeg 9 Schijndel
openingstijden:Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20.00
City(e)scapes

Vanaf zaterdag 11 februari is de tentoonstelling City(e)scapes te zien in de KEG EXPO in Schijndel. Deze bijzondere duo-tentoonstelling van de kunstenaars-broers Rob en Guus Ruimers bestaat uit een installatie en fotografisch werk. De expositie is te zien tot en met 24 maart van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20.00.
De KEG EXPO bevindt zich in cc. ’t Spectrum.

Beeldhouwer en installatiekunstenaar Rob Ruimers heeft al vele indrukwekkende tentoonstellingen op zijn naam staan in binnen en buitenland. Vaak zijn het exposities met grote indrukwekkende beelden. In de KEG EXPO staat de installatie: Bú Kè Qi . De titel, in het Engels don ‘t mention it, is gegeven aan een installatie die Rob Ruimers bedacht na zijn verblijf in het Chinese European Art Centre (CEAC) in Xiamen. Tijdens zijn vele wandelingen door deze Zuid-Chinese stad raakte hij onder de indruk van het leven, de dromen en het streven naar groei, van haar 5 miljoen inwoners.

De installatie laat ons een veelheid aan emoties en ontmoetingen ervaren : visueel en auditief. Rob laat ons , in beeld en geluid, de stad Xiamen ervaren als een op zichzelf staand organisme. Waarna we , na het zien en horen , onszelf gaan afvragen waartoe alles dient.

Guus Ruimers’ passie voor fotografie is versterkt door het maken van reizen, de ontmoeting met andere culturen en de natuur. Waar hij oorspronkelijk zich eerst richtte op landschappen en macrofotografie werd het werk steeds abstracter in vorm en structuur.
Het is voor Guus een uitdaging om met zijn foto’s van een ogenschijnlijk simpel onderwerp een totaal andere wereld te creëren.

City(e)scapes van 11 februari tot en met 24 maart
KEG EXPO, Steeg 9 Schijndel
www.robruimers.nl
www.guusruimers.nlVERSLAG OMROEP Meierij Opening

MAN


Zaterdag 17 december wordt de tentoonstelling MAN in de KEG EXPO geopend . 13 verschillende kunstenaars laten hun visie zien op het thema. Deze spraakmakende expositie is te zien tijdens de openingsuren van ’t Spectrum in Schijndel tot en met 3 februari.

Expositie MAN
Begin 2022 is de KEG op zoek gegaan naar kunstenaars die zich bezighouden met het thema MAN, dit in DE breedste zin van het woord.
Traditioneel staat in de kunst de ‘male gaze’ de mannelijke blik centraal.
In de expositie wordt de camera als het ware 180 graden gedraaid en op de man gericht.
Uit vele inzendingen hebben de curatoren Jo Santegoeds en Anne-Marie van den Thillart een keuze gemaakt voor de expositie MAN. Dertien kunstenaars laten in diverse disciplines, technieken, hun visie zien op ‘de Man’
De man o.a. verbeeld in zijn stoerheid, kwetsbaarheid en schoonheid - verhalend en vervreemdend. Deelnemende kunstenaars: Bibi-Joan, Eugenie Dammer, Jan van den Dungen, Coen van Ham, Har van der Put, Rob Ruimers, Jo Santegoeds, Piet Siebers, Leon Stoffelen, Anne-Marie van den Thillart, Wim van de Voort, Ad Wijgergangs en Yvonne van Woggelum.
Curatoren van deze expositie: Anne-Marie van den Thillart en Jo Santegoeds.

KEG-expo : 17 december 2022 – 3 februari 2023
Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20.00
Cultureel centrum ’t Spectrum Steeg 9 SCHIJNDEL

interview n.a.v. deze tentoonstelling


foto's expositie Schijndel online
https://schijndel-online.nl/nieuws/fotos-nieuwe-expositie-keg/


KEG expo Paul Isphording en Geoffrey Salmon from Omroep Meierij on Vimeo.


HS2019

KEG expositie Henny Schakenraad 'Op Schaal' from Omroep Meierij on Vimeo.

KEG expo Dominiq VD wall from Omroep Meierij on Vimeo.

KEG Expo Wim van de Voort from Omroep Meierij on Vimeo.KEG expositie Roger Ruhulessin from Omroep Meierij on Vimeo.

KEG expositie Peter Koene from Omroep Meierij on Vimeo.


`

Tentoonstellingen 2009- 2018

10 jan tm 21 feb 09 Marielle van den Berg "Waterwerken"
7 mar tm 11 apr 09 Mels Dees installatie "Model Disaster"
18 apr tm 6 jun 09 Aardetekens en Bomentaal Marije Kos en Thea Kanters
13 jun tm 22 aug 09 Klaartje Esch Fotografie en Nienke Korthof Mutlimedia
19 sep tm 14 nov 09"Schijndels Landschap belicht en gedicht " kunstmanifestatie i.s.w. met o.a. Museum Jan Heestershuis
in kader van Schijndel 700 jaar
28 nov 09 tm 16 janLianne de Lepper
23 jan tm 6 mar 10Paul Legeland "Anything to Declare?"
13 mrt tm 24 apr 10Matijs van de Kerkhof Schilderijen
01 mei tm 12 jun 10 Salwa Jabli
19 jun tm 28 aug 10 Academieverlaters, Madelon van de Avoort, Nienke Bekkers, Sanne Hak en Richard Koekoek
11 sep tm 23 okt 10 Samenbundelingen Henk Wijnen, Martyn Last en Bülent Evren.
30 okt tm 11 dec 10 "pARTners" 30 jaar KEG
18 dec tm 29 jan 10 Willem van der Wal en Henk Biesterbosch, kinetische objecten en schilderijen
5 feb tm 19 mar 11 Paul Isphording en Greet Vervoort, schilderijen en tekeningen
2 apr tm 14 mei 11 Ans Verdijk, Mixed Media
21 mei tm 25 juni 11 Ruben La Cruz, Recycled Media
2 jul tm 3 sep 11 Wiel Wiersma, Schilderijen
10 sep tm 23 okt 11 Anne-Marie van den Thillart
29 okt tm 10 dec 11 Kunstenaarsoverleg Vught
17 dec tm 28 jan 12 Hermien en Bernard van der Wielen
4 feb tm 24 mar 12 overzichtsexpositie Wim van de Voort
31 mar tm 12 mei 12 Ivo Clason en Guus Smeulders, Rave Party toReality
19 mei tm 30 jun 12 Rik van Iersel, "Spraakwater"
14 jul tm 1sep 12Kitty Doomernik en Lous America
8 sep tm 20 okt 12Hommage aan Ad Kooijmans
10 nov tm 22 dec 12 Frank van Ansem "Soldaten, boekenkasten en familieperikelen" schilderijen en tekeningen
5 jan tm 16 feb 13 "De ideale stad" n.a.v. opening glazen boerderij Schijndel
22 feb tm 6 apr 13 Jan de Mug, schilderijen en tekeningen
13 april tm 15 mei 13 Jan van den Dungen, "from the book Chambers"
5 juni tm 13 juli 13 Marcel Fischer, Fotografie
20 juli tm 31 aug 13 Silvie Buenen en Roos van den Oetelaar
7 sep tm 26 okt 13 Ellen Rijk, "Ellen Rijk Danst"
2 nov tm 4 jan 13 Ad Wijgergangs, "Tekenend ben ik "
19 jan tm 9 mar 14Het Wonder van Schijndel
29 mar tm 3 mei 14 De Germina Hofgroep in Schijndel
10 mei tm 21 juni 14 Dragan Despotovic
14 juli tm 13 aug 14 Lotte Simons en Florian Verhagen
6 sep tm 18 okt 14 Lidwina Charpentier, "Geraakt"
25 okt tm 6 dec 14 Mariëtte van Erp
13 dec tm 14 feb 15 Ateliers Patagonia + guests
21 feb tm 4 apr 15 Marijke Buddendijk
11 apr tm 6 jun 15 Lucas Kastellijn en Marieke Peters
13 jun tm 22 aug 15 35 jaar Keg
5 sep tm 31 okt 15 Patagonia Maxima< /td>
7 nov tm 31 dec 15 Anne-marie van de Thillart en Jo Santegoeds
9 jan tm 5 mar 16 Pepijn van den Nieuwendijk
12 mar tm 30 apr 16 Jenetta de Koninck
28 mei tm 30 jul 16 Michiel van Overbeek
13 aug tm 24 sep 16 Elise Berkvens
01 okt tm 12 nov 16 Henk Visch
19 nov tm 30 dec 16 Jan Radersma en Ank van Engelen "Zwaartekracht"
14 jan tm 4 mar 17 Jacomijn den Engelsen "Touching Wood"
11 mar tm 29 apr 17 Theo Besemer "Klein overzicht"
6 mei tm 24 jun 17 Frank Eerhart "Via Via"
1 jul tm 26 aug 17 Johan Kuipers "nagelaten"
2 sep tm 21 okt 17 " Licht versus Ruimte"
28 okt tm 30 dec 17 Jos van der Sommen "het verlangen vanuit de stad"
20 jan tm 10 mar 18Annemarie van de Thillart "Duits Lijntje , laatste sporen"
17 mar tm 12 mei 18 Peter Koene "Met niets dan zijn schaduw"
19 mei tm 29 jun 18Roger Ruhulessin "Nature Morte-Still Life"
7 jul tm 1 sep 18 Ijslandse kunstenaars "From Iceland"
8 sep tm 2 nov 18Bossche kunstenaars "L 'Origine du monde "
17 nov tm 11 jan 19 "Ode" aan Wim van de Voort
19 jan tm 8 mar 2019Dominiq V.D.wall "Versteende Kruinen, Fossiele Rook "
16 mar tm 3 mei 2019Henk van Rooij Overzichtstentoonstelling
11 mei tm 29 jun 2019 Jenetta de Konink Truzanne Lousberg Will Pluijm "van leeg papier"
6 jul tm 23 aug 2019Elfi Voermans "Borders of Nature"
31 aug tm 18 okt 2019"Onvrijheid" Groepstentoonstelling curator Senad Alic
26 okt tm 13 dec 2019Liesbeth Bijkerk "Zonder titel "
22 dec tm 31 jan 2020 Henny Schakenraad "Op Schaal"
4 sep tm 16 okt 2020 Roland de Jong Orlando "30 jaar Concrete kunst"
18 okt tm 27nov 2020Flexboj & L.A. "Les Sauvages"
7 jun tm 16 jul 2021 Wim van de Voort "Kop-Portret"
23jul tm 26aug 2021 Marielle van den Bergh, Mels Dees Kathy Woodroffe "Van Diemensland"
24 okt tm 5 maart 2022 26 kunstenaars, 24 dichters, 40 jaar KEG "Daar, waar de zee het land kust"
14 mar tm 23 apr 2022 Annie Veldkamp "Gedachtenspinsels"
30 apr tm 10 jun 2022Francine Steegs "Het woud dat ziet"
25 jun tm 3 sep 2022 Agata Siwek en Anne-marie van den Thillart "De mens-dat klinkt trots"
10 sep tm 22 oktober 2022Jozina Marina "Voorbij het vergankelijke"
29 okt tm 10 dec 2022 Jan van den Dungen "Eyewitness"
terug naar Home